whiskysauce

Jeg ville prøve at lave en whiskysauce som mindede om Jensens. Jeg synes faktisk, at det er lykkes meget godt, men prøv den og bedøm selv :

Ingredienser:
1 stor dåse tomatpure (140 g.)
1 1/2 - 2 dl. oksebouillon
2 spsk. sukker
1 spsk. sød chilisauce
1 ksnp. karry
1/2 tsk. paprika
et skvæt teriyakisauce (kan udelades)
1 1/2 tsk. tørret rosmarin
1 spsk. æblecidereddike
1 tsk. salt
1 /4 l. piskefløde
1 spsk. whisky 

Tomatpure, bouillon og sukker koges op, så sukkeret bliver opløst. Derefter tilsættes de øvrige ingredienser.
Passer fantastisk godt til en god rød bøf :)



Kommentarer

  1. Tænk at det er så nemt at lave Jensens whiskey sauce.

    Jeg justerede en anelse, da jeg kun havde barbecue, så puttede lidt af det i og lidt cayennepeber. Yderligere havde jeg kun lys balsamico og så kom jeg kun 1 dl cremefine i og 1 1/2 dl mælk... og tilsatte et skvæt whiskey :-) Men den var lige i skabet.

    SvarSlet

Send en kommentar