I aften blev den svøbt i krydderurter fra haven - domineret af salvie, som vi virkelig har lært at elske og derefter et lag parmaskinke. Det var virkelig en bombe af velsmag - prøv selv!
1 stor afpudset svinemørbrad
2 spsk. dijonsennep
et stort bundt blandede friske krydderurter fra haven (SALVIE, timian, purløg, oregano...)
5 skiver parmaskinke eller anden lufttørret skinke
salt og peber
vand
Brun mørbraden på alle sider i smør i en varm sauterpande. Hæld lidt vand i bunden af panden, læg låg på og steg ca. 8 min. på hver side (ca. 16 min. i alt), til den har en kernetemperatur på 64 grader. Steg gerne uden låg de sidste 3 min, så skinken bliver let sprød.
Servér straks med ovnkartofler, salat og kold krydderurtesauce.
Kan også serveres med pasta og tomatsauce
Kommentarer
Send en kommentar