Denne salat skal laves, mens haven bugner af friske grøntsager som radiser, spidskål og purløg.
Den er kraftigt inspireret af en opskrift i "Suveræn sommer".
300 g. spidskål
1 bundt radiser
1/2 agurk
1 håndfuld salte mandler
Dressing
100 g. græsk yoghurt
4 spsk. rygeost
1 spsk. mælk
1 tsk. citronsaft
2 tsk. sukker
4 spsk. klippet purløg
salt og peber
Snit kålen fint, skær radiserne i tynde skiver. Halver agurken, skrab kernerne ud og skær den i tern.
Hak mandlerne groft.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend dem i grøntsagerne sammen med mandlerne.
Servér som tilbehør til grillet kød
Den er kraftigt inspireret af en opskrift i "Suveræn sommer".
300 g. spidskål
1 bundt radiser
1/2 agurk
1 håndfuld salte mandler
Dressing
100 g. græsk yoghurt
4 spsk. rygeost
1 spsk. mælk
1 tsk. citronsaft
2 tsk. sukker
4 spsk. klippet purløg
salt og peber
Snit kålen fint, skær radiserne i tynde skiver. Halver agurken, skrab kernerne ud og skær den i tern.
Hak mandlerne groft.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend dem i grøntsagerne sammen med mandlerne.
Servér som tilbehør til grillet kød
Kommentarer
Send en kommentar