I denne måned har vi besluttet at prøve at bruge alle vores rester, og dermed få så lidt madspild som muligt. Samtidig skal vi også se, hvad det gør ved madregnskabet.
Når jeg laver tærte, laver jeg altid så meget dej, at jeg kan komme et par poser med færdig tærtedej i fryseren. Så er der nem og hurtig aftensmad til de travle dage.
Denne tærte er lavet med en rest flæskesteg, men kunne ligeså vel laves med enhver anden form for kød. Den blev virkelig lækker og min ellers noget kræsne 3-årige søn guffede i sig :)
Følg opskriften på tærtedej fra denne tærte - Opskrift
Fyld
Ca. 200 g. stegt kød (ALT kan bruges, har man ingen rest kan en pakke skinkestrimler også bruges)
Grillkryddderi
1 stor fintrevet gulerod
1/2 løg i tynde både
Ca. 100 g. feta - skåret i tern
2 tomater i skiver
Æggemasse:
3 æg
1,5 dl. mælk
125 g. revet ost
Salt og peber
Drys grillkrydderi på kødternene og vend dem rundt. Læg dem i bunden af den forbagte, let afkølede, tærtebund. Fordel fintrevet gulerod, løg og feta herpå og slut af med tomatskiver.
Rør ingredienserne til æggemassen sammen og fordel den henover tærtefyldet.
Bag tærten v. 200 grader i 35 minutter
Kommentarer
Send en kommentar