Salaten bliver supersprød og lækker og passer fortrinligt til små forårsruller - opskrift , thaifrikadeller - opskrift eller marineret grillet kyllingefilet.
200 g. ægnudler
1 stor rød snackpeber
2 gulerødder
1/3 agurk
1-2 blade hvidkål eller spidskål
1 håndfuld usaltede peanuts (kan købes i den lokale grønthandler)
Grøntsager i julienne |
2 spsk. sød soya (gerne Ketjap Manis)
1 spsk. limesaft
1 spsk. sesamolie
1 spsk. sød chilisauce
1 fed presset hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skyl dem kort med kold vand og lad dem dryppe af.
Skær alle grøntsagerne i julienne (meget tynde stave)
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i grøntsager og nudler. Anret salaten på et fad
Rist peanuts på en hed tør pande. Vend hele tiden rundt i dem. De er færdige, når de har fået kulør.
Hak nødderne groft, drys dem ud over salaten og server straks.
Kommentarer
Send en kommentar