Nu er det så mig, der laver den hver gang, der skal kage med til det ene eller det andet.
Det er en stor kage, som bages i ovnens bradepande.
110 g. margarine
450 g. sukker
3 æg
450 g. mel
75 g. kakao
1 1/2 tsk. natron
1 1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
3 dl. kærnemælk
Tænd ovnen på 200 grader.
Fedtstoffet blødgøres og røres godt med sukkeret til en ensartet masse. Æggene tilsættes et ad gangen under omrøring.
Sigt de resterede tørre ingredienser sammen i en skål og rør det i dejen sammen med kærnemælken.
Hæld dejen i en stor smurt bradepande (ovnens) og bag kagen på nederste rille i 15-17 min.
Køl kagen af og betræk den evt. med glasur
Kagen egner sig fint til frysning.
Hvor længe holder den sig frisk?
SvarSlet