Opskriften stammer fra en gammel lap fra Brugsen, men er rettet til, da mængden af chokoladecremen ikke passede til mængden af marcipan.
Opskriften giver 20-30 stykker konfekt
1/2 dl. piskefløde
1 spsk. marsala (portvin el. anden hedvin/likør kan bruges)
200 g. marcipan
1 1/2 spsk. espresso
en lille håndfuld grofthakkede valnødder
Hak chokoladen groft og kom den i en lille kasserolle med fløden. Varm det forsigtigt op til chokoladen er smeltet og massen er fin og glat. Rør marsala i og stil den i køleskabet til den er stivnet (ca. 1 time)
Ælt kaffen ind i marcipanen og rul den ud i to lige store stykker (ca. 1/2 cm. tyk).
Skær konfekten i trekanter, dyp toppen i smeltet chokoladen og sæt et stykke valnød på.
Opbevar i en boks i køleskabet.
Kommentarer
Send en kommentar