Når jeg skal lave tærtedej, bruger jeg altid min foodprocessor. Det er SÅ nemt og tager blot et øjeblik. Tidligere var det nemlig det, at skulle bøvle med en mørdej, som gjorde, at jeg sjældent gad lave tærte. Så hermed har jeg lige slået et slag for foodprocessoren, som gør hele arbejdet :)
Tærtedej
75 g. smør/margarine
150 g. hvedemel
50 g. grahamsmel
20 g. revet parmesan
1 spsk. fromage frais
1 tsk. tørret basilikum
Put alle ingredienserne i foodprocessoren og kør til dejen er samlet - ca. 1-2 min.
Saml dejen til en kugle. Pak den ind i film og lad den køle af køleskabet ca. 1 time
Rul dejen og og beklæd en tærteform med dejen. Prik huller i dejen med en gaffel. Forbag bunden i ovnen v. 200 grader i ca. 15 min.
Køl bunden let af, mens fyldet laves.
Fyld
lidt grillkrydderi
1 rødløg
1 peberfrugt
1/2 broccoli
1 tomat
Skær kyllingen ud og drys med grillkrydderi.
Skær rødløg i tynde både, skær peberfrugten i tern, skær broccolien i små buketter og skær tomaten i skiver
Kom fyldet i den forbagte tærtebund.
Æggemasse
4 æg
2 dl. mælk
150 g. revet ost
salt og peber
Pisk ingredienserne sammen og hæld blandingen ud over tærten.
Bag tærten i ovnen i 30 min. v. 200 grader
Kommentarer
Send en kommentar