Udgangspunktet for aftenens måltid er en pose jordskokker, en rest mascarpone og et par skiver lufttørret skinke.
Det blev til en ganske velsmagende og lækker suppe med masser af smag.
3 mellemstr. kartofler
1 løg
2 fed hvidløg
2 kviste timian
2 spsk. olivenolie
1 l. hønsebouillon
1 dl. mascarpone (alternativt kan flødeost bruges)
1-2 spsk. æblecidereddike
salt og peber
5 skiver lufttørret skinke
Skrab jordskokkerne og skær dem i tern. Skræl kartoflerne og skær også dem i tern. Hak løg og hvidløg.
Sauter jordskokker, kartofler, løg, hvidløg og timian et par minutter i olivenolie i en gryde.
Tilsæt bouillon og kog suppen i ca. 15 min. til grøntsagerne er møre.
Tilsæt mascarpone og blend suppen glat.
Smag til med æblecidereddike, salt og peber
Steg skinken sprød på en pande evt. med lidt fedtstof. Bræk den i mindre stykker og kom den i suppen v. servering (den bliver blød, når den ligger i suppen).
Servér suppen med godt brød.
Kommentarer
Send en kommentar