Lagkagen kan med fordel lægges sammen dagen forinden.
Trøffelcreme (1 lag)
2 dl. piskefløde
150 g. mørk chokolade
Varm fløde og chokolade op i en kasserolle indtil chokolade er smeltet og blandingen er glat og ensartet.
Køl blandingen godt af. Når den er kold piskes den godt op, så den bliver tyk og cremet.
Hindbærcreme (1 lag)
200 g. hindbær (optøede frosne bær er ok)
1 dl. græsk yoghurt
2 dl. piskefløde
1-2 spsk. sukker (afhængig af hvor sød man ønsker den)
1 tsk. vanillesukker
Bland hindbær i yoghurten. Pisk fløden godt stiv og vend den forsigtigt i yoghurten.Smag til med sukker og vanillesukker.
3 lagkagebunde (købte kan sagtens gå an)
Læg kagen sammen. 1 lag af hver creme.
Tildæk kagen og sæt den i køleskabet - gerne natten over.
2 dl. piskefløde
100 g. mørk chokolade
1 spsk. smør
Smelt chokoladen sammen med smørret. Køl det af og overtræk kagen med chokoladen.
Pisk fløden til skum og smør siderne med det.
Pynt evt. med friske hindbær.
Kommentarer
Send en kommentar