For tiden høster jeg ca. 300 g. hver 2-3. dag :)
Bærrene blev i dag brugt til disse lækre og nemme kager. Opskriften er fra Sæson, dog har jeg tilrettet den ift. mængder.
Opskriften giver 6 portionstærter
100 g rørsukker
100 g blødt smør
2 æg
2 tsk. vanillesukker
50 g hvedemel
Creme:
3 dl. piskefløde
1,5 dl. creme fraiche 38%
Ca. 200 g. friske hindbær
Mørk chokolade til pynt.
Riv marcipanen og rør den med sukkeret. Tilsæt smørret lidt af gangen, pisk og tilsæt æggene et af gangen, mens der piskes.
Tilsæt vanille og mel og rør det sammen.
Smør portionstærteformene med smør og drys dem med lidt mel.
Hæld dejen i formene og bag mazarinerne v. 170 grader i 15-20 minutter.
Køl kagerne af og lav imens cremen.
Fløde og creme fraiche piskes sammen til blødt skum.
Mazarinerne tages ud af formene. Cremen og hindbær fordeles på dem.
Pynt med chokoladeflager.
Kommentarer
Send en kommentar