Endelig er det lykkes mig at lave kys, som er sprøde udenpå og dejlige chewy indeni :)
Jeg lavede 3 varianter - hvide, chokolade og lakrids, men man kan jo variere i det uendelige - kun fantasien sætter grænser.
Opskriften giver to plader - ca. 60 små kys.
Grundopskrift (hvide marengs)
3 æggehvider
2 dl. sukker
Start med at piske hviderne stive med halvdelen af sukkeret. Tilsæt herefter resten og pisk.
Hæld marengsmassen i en sprøjtepose og sæt små toppe (ca. 3 cm. i diameter) på bageplader med bagepapir.
Bag marengskyssene i ovnen v. 110 grader i ca. 50-60 min. ( afhænger af ovnen). De skal slippe bagepapiret uden noget hænger fast.
Kakaomarengs
Vend 3-4 spsk. kakao i marengsmassen.
Lakridsmarengs
Drys de hvide marengs med lakridspulver (fås i Panduro eller hos specialkøbmanden)
Jeg lavede 3 varianter - hvide, chokolade og lakrids, men man kan jo variere i det uendelige - kun fantasien sætter grænser.
Opskriften giver to plader - ca. 60 små kys.
Grundopskrift (hvide marengs)
3 æggehvider
2 dl. sukker
Start med at piske hviderne stive med halvdelen af sukkeret. Tilsæt herefter resten og pisk.
Hæld marengsmassen i en sprøjtepose og sæt små toppe (ca. 3 cm. i diameter) på bageplader med bagepapir.
Bag marengskyssene i ovnen v. 110 grader i ca. 50-60 min. ( afhænger af ovnen). De skal slippe bagepapiret uden noget hænger fast.
Kakaomarengs
Vend 3-4 spsk. kakao i marengsmassen.
Lakridsmarengs
Drys de hvide marengs med lakridspulver (fås i Panduro eller hos specialkøbmanden)
Kommentarer
Send en kommentar