Opskriften passer til 8-10 personer, som del af et frokostbord.
2 andebryster
Hvidløg
Groft salt
Peber
1 bakke rucola salat
1/2 iceberg salat
1 spsk. honning
2 spsk. olivenolie
1 spsk. rød balsamico
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
evt. soltørrede tranebær
Rids skindet på andebrysterne og gnid dem med salt, peber og hvidløg. Læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i ca. 20 min. v. 220 grader. Afkøl dem, før de skæres i tynde skiver. Skær skindet af. Rist det på en pande, til det er gyldent. Tag det af og køl af på et stykke køkkenrulle (det bliver lækkert og sprødt :) - andesværen kan udelades.
Rør dressingen sammen af olivenolie, sennep, balsmico og honning. Smag den til.
Lige inden servering blandes dressingen i salaten (rucola og iceberg). Kød og valnødder tilsættes og top salaten med de sprøde andesvær. Drys evt. med soltørrede tranebær.
Ja, den plejer at smage fortræffeligt!!
SvarSletHejsa,
SvarSletKan du give et bud på, hvor mange gram andebryst det cirka drejer sig om? Og ditto med valnødder?
På forhånd tak.
Venligst
Lasse
Det afhænger af, hvor glad man er for valnødder og hvor mættende salaten skal være :)
SletJeg bruger ca. 400 g. andebryst og 100 g. valnødder.
Mange hilsner
Maria
Fedt! Tusind tak. Og god jul :-)
SletTak og i lige måde!
Slet