Flere har efterspurgt opskriften på disse lækkerier :)
Dejen kan laves 2 dage i forvejen og opbevares i køleskabet.
Antal: 25 stk.
Ingredienser:
175 g. hakket mørk chokolade
60 g. smør
175 g. mel
3/4 tsk. bagepulver
2 store æg med stuetemperatur
150 g. sukker
1 tsk. vanilleekstrakt
75 g. grofthakkede valnødder
60 g. flormelis
Smelt chokolade og smør over svag varme og lad det køle af.
Bland mel og bagepulver i en skål. Pisk æg og sukker lyst og luftigt i en anden skål. Pisk forsigtigt chokoladeblandingen og vanilleekstrakten i æggesnapsen.
Tilsæt under omrøring melblandingen - pisk til det er godt blandet. Tilsæt valnødderne.
Dæk skålen til og sæt den i køleskabet min. 1/2 time.
Forvarm ovnen til 160 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir. Tril dejen til 3-4 cm. kugler, rul dem i flormelisen, læg dem på bagepladen. Tryk dem lidt flade.
Bag dem ca. 15 minutter - kanterne skal være faste og det inderste skal være blødt.
Lad kagerne køle af.
Opbevares i en lufttæt beholder i op til 5 dage.
Dejen kan laves 2 dage i forvejen og opbevares i køleskabet.
Antal: 25 stk.
Ingredienser:
60 g. smør
175 g. mel
3/4 tsk. bagepulver
2 store æg med stuetemperatur
150 g. sukker
1 tsk. vanilleekstrakt
75 g. grofthakkede valnødder
60 g. flormelis
Smelt chokolade og smør over svag varme og lad det køle af.
Bland mel og bagepulver i en skål. Pisk æg og sukker lyst og luftigt i en anden skål. Pisk forsigtigt chokoladeblandingen og vanilleekstrakten i æggesnapsen.
Tilsæt under omrøring melblandingen - pisk til det er godt blandet. Tilsæt valnødderne.
Dæk skålen til og sæt den i køleskabet min. 1/2 time.
Forvarm ovnen til 160 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir. Tril dejen til 3-4 cm. kugler, rul dem i flormelisen, læg dem på bagepladen. Tryk dem lidt flade.
Bag dem ca. 15 minutter - kanterne skal være faste og det inderste skal være blødt.
Lad kagerne køle af.
Opbevares i en lufttæt beholder i op til 5 dage.
Kommentarer
Send en kommentar