Salat med bagte søde kartofler


Denne salat lavede jeg forleden som tilbehør til kylling. Den smager fortryllende!
Opskriften stammer fra en gammel samlemappe fra Føtex.

500 g. søde kartofler
1 kvist frisk rosmarin
2 fed hvidløg, presset
1/4 dl. olivenolie
salt og peber

Varm ovnen op til 200 grader
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Vend dem sammen med rosmarin, hvidløg, olie, salt og peber og kom dem i et ovnfast fad.
Bag kartoflerne i ca. 35 minutter. Vend rundt i dem undervejs. Køl dem lidt af, før de blandes med de øvrige ingredienser.

1 lille rødløg
150 g. feta
1 bakke spæde salatblade eller babyspinat
2 spsk. ristede pinjekerner

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
1 tsk. grovkornet sennep
Salt og peber

Skær løget i tynde både og fetaen i små tern.
Vend de bagte søde kartofler sammen med salat, rødløg og feta.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salat.
Drys med de ristede pinjerkerner.

Kommentarer