søndag den 8. november 2015

Salat med bagte søde kartofler


Denne salat lavede jeg forleden som tilbehør til kylling. Den smager fortryllende!
Opskriften stammer fra en gammel samlemappe fra Føtex.

500 g. søde kartofler
1 kvist frisk rosmarin
2 fed hvidløg, presset
1/4 dl. olivenolie
salt og peber

Varm ovnen op til 200 grader
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Vend dem sammen med rosmarin, hvidløg, olie, salt og peber og kom dem i et ovnfast fad.
Bag kartoflerne i ca. 35 minutter. Vend rundt i dem undervejs. Køl dem lidt af, før de blandes med de øvrige ingredienser.

1 lille rødløg
150 g. feta
1 bakke spæde salatblade eller babyspinat
2 spsk. ristede pinjekerner

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
1 tsk. grovkornet sennep
Salt og peber

Skær løget i tynde både og fetaen i små tern.
Vend de bagte søde kartofler sammen med salat, rødløg og feta.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salat.
Drys med de ristede pinjerkerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar