Jeg har tidligere lavet disse, men som store muffins.
Til sommerafslutning med mit kor, hvor vi havde sammenskudsgilde, ville jeg gerne have sådan nogle med, men lavede dem i ministørrelse, så flere kunne smage dem. De vil gøre sig godt i madpakken, picnickurven, som del af brunch, tapas mv.
Opskriften her giver ca. 50 minimuffins.
Brug gerne en minimuffinform med papirforme i. Man kan sagtens bage et hold ad gangen. Dejen kan godt stå, mens første hold bages.
175 g. fetaost
4 dl. Hvedemel
2 dl. Grahamsmel
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Groft salt
10 kugler frossen hakket spinat (ca. 150-200 g.) - optøet
4 æg
4 spsk. Flydende margarine
2 dl. Yoghurt naturel
Tænd ovnen på 200 grader
Smuldr osteternene groft
Pres væden ud af spinaten
Bland mel, grahamsmel, bagepulver og salt i en skål
I en anden skål piskes æg, margarine og yoghurt. Rør det i melblandingen
Vend ost og spinat i dejen.
Fordel en stor tsk. dej i hver minimuffinform
Bages i ca. 15 min. v. 200 grader
Kommentarer
Send en kommentar