Wokret med kylling og broccoli



En lækker, nem og hurtig hverdagsret med masser af smag. Den minder meget om noget, man får på en thairestaurant :)

500 g. kylling
Olie til stegning (raps, sesam, jordnødde...)
1 spsk. friskrevet ingefær
1 rødløg
3 fed hvidløg i tynde skiver
2 forårsløg
1 broccoli
2 dl. østersauce
1 dl. vand
2 tsk. sukker
4 spsk. fish sauce

Servér med ris


Gør først alle ingredienser klar, da der er ikke er meget stegetid, og det dermed skal gå lidt tjept, når først man har gang i wokken.

Skær kyllingen i tynde skiver/stykker.
Skær rødløget i tynde både.
Skær rødløget i grove stykker
Del broccolien i små buketter og skær stokken i skiver.

Opvarm wokken og hæld lidt olie i. Steg kyllingen ved høj varme under konstant omrøring. Steg ca. 3 min.
Tag kødet af. Hæld en smule olie i wokken igen, varm det op og kom ingefær, rødløg og hvidløg i. Steg kort - stadig ved høj varme. Tilsæt broccoli og forårsløg, vend det rundt. Kom kødet tilbage i wokken og tilsæt de resterende ingredienser. Vend rundt i det og varm det hele godt igennem.

Servér straks med jasminris (eller evt. nogle grovere ris)


Kommentarer