Rigtig mormormad men ikke af den dårlige slags! Hvordan man får retten til at se appetitlig ud på et billede, ved jeg ikke ;)
Denne portion passer til en sulten familie på 4.
1 pakke bacon i tern
1 løg i tern
1 svinemørbrad - afpudset og skåret i store tern
1 spsk. tomatpuré
250 g. champignoner - skåret i skiver
1 spsk. paprika
1 spsk. mel
1 dåse hakkede tomater (jeg blendede dem, da mine børn er overbevist om, at de er allergiske over for tomatstykker!)
1/2 l. vand
1 svinebouillonterning
200 g. creme fraiche 38% (eller 2 dl. fløde)
1 pakke cocktailpølser (af ordentlig kvalitet)
2-3 tsk. ribsgelé
salt og peber
Server med ris og en god salat
Steg baconternene i en stor gryde. Tilsæt løg, tomatpuré og mørbrad. Brun det god.
Tilsæt paprika og mel og rør det godt sammen.
Tilsæt hakkede tomater, vand og bouillonterning. Kog det hele op og lad det simre i 20-30 min.
Rør cremefraichen i saucen og tilsæt herefter pølserne.
Varm det godt igennem og smag til med ribsgelé, salt og peber.
Kommentarer
Send en kommentar