Den vil gøre sig rigtig godt som tilbehør til laks eller teriyakimarineret kylling.
3 mellemstore gulerødder
125 g. bælgede edamamebønner (køb dem uden bælg, ellers er det lidt et arbejde)
2 stængler forårsløg
1 lille håndfuld friskhakket koriander
1 håndfuld saltede peanuts, grofthakkede
Dressing:
2 spsk. risvinseddike (rice vinegar)
saften af en halv citron
1 fed presset hvidløg
1 spsk. olie (raps, avokado eller oliven)
1 spsk. sød chilisauce
1 tsk. sukker
salt og peber
Skræl gulerødderne og skær dem i juliennestrimler.
Overhæld de frosne bønner med kogende vand. Lad dem stå i et par minutter til de er tøede. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Skær forårsløget i tynde strimler.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med grøntsager og friskhakket koriander.
Ved servering vendes de hakkede peanuts i råkosten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar