Marcipankugler med ingefær, citron og lakrids



Opskriften til denne lille lækre mundfuld stammer fra et opskriftshæfte, som jeg ikke husker oprindelsen af - måske Odense Marcipan.
Jeg er ret vild med dem og elsker kombinationen af de forskellige smage.

Opskriften giver ca. 25 kugler (afhængig af størrelsen selvfølgelig)

200 g. marcipan
1 tsk. fintrevet ingefær
revet skal af en halv økologisk citron
1 tsk. lakridspulver (f.eks. fra urtekram)

ca. 100 g. hvid chokolade 
pynt: citronskal, lakridspulver

Ælt ingefær, citronskal og lakridspulver ind i marcipanen.
Tril kugler på den ønskede størrelse (1,5 - 2 cm.)
Smelt den hvide chokolade over vandbad og overtræk marcipankugler med det.
Lad dem størkne og drys lidt lakridspulver og/eller citronskal henover (jeg havde noget gult "støv", som jeg valgte at bruge i stedet for citronskal).

Kommentarer