torsdag den 19. juni 2014

Nem rabarberkage med smuldredej




En skøn rabarberkage, som er lavet på et øjeblik og smager så englene synger - win win :)

500 g. rabarber 
125 g. sukker
2 tsk. kartoffelmel

Skær rabarberne i stykker på ca. 1 cm. Vend stykkerne sammen med sukker og kartoffelmel og hæld dem i et ovnfast fad (ca. 20x20 cm.)

Smuldredej
100 g. hvedemel
100 g. smør
25 g. kokos
25 g. havregryn
2 spsk. sukker
1 håndfuld mandler

Skær smørret i tern og smuldr det i hvedemelet. Tilsæt kokos, havregryn og sukker og varm det ca. 15 sek. i mikroovnen, så det bliver blødt og nemt kan røres sammen med fingrene.
Fordel dejen over rabarberstykkerne og top med grofthakkede mandler

Bag kagen v. 225 grader i ca. 20 min. Den skal være sprød og gyldenbrun.

Server kagen lun med flødeskum eller vanilleis.

2 kommentarer:

  1. Der er mange opskrifter på den her og det ser simplet ud, men efter at have afprøvet en fire stykker, erklærer jeg det her som vinderen. Bare den bedste.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg glad for at høre :)

      Slet