torsdag den 19. juni 2014

Nem rabarberkage med smuldredej




En skøn rabarberkage, som er lavet på et øjeblik og smager så englene synger - win win :)

500 g. rabarber 
125 g. sukker
2 tsk. kartoffelmel

Skær rabarberne i stykker på ca. 1 cm. Vend stykkerne sammen med sukker og kartoffelmel og hæld dem i et ovnfast fad (ca. 20x20 cm.)

Smuldredej
100 g. hvedemel
100 g. smør
25 g. kokos
25 g. havregryn
2 spsk. sukker
1 håndfuld mandler

Skær smørret i tern og smuldr det i hvedemelet. Tilsæt kokos, havregryn og sukker og varm det ca. 15 sek. i mikroovnen, så det bliver blødt og nemt kan røres sammen med fingrene.
Fordel dejen over rabarberstykkerne og top med grofthakkede mandler

Bag kagen v. 225 grader i ca. 20 min. Den skal være sprød og gyldenbrun.

Server kagen lun med flødeskum eller vanilleis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar