torsdag den 19. juni 2014
Nem rabarberkage med smuldredej
En skøn rabarberkage, som er lavet på et øjeblik og smager så englene synger - win win :)
500 g. rabarber
125 g. sukker
2 tsk. kartoffelmel
Skær rabarberne i stykker på ca. 1 cm. Vend stykkerne sammen med sukker og kartoffelmel og hæld dem i et ovnfast fad (ca. 20x20 cm.)
Smuldredej
100 g. hvedemel
100 g. smør
25 g. kokos
25 g. havregryn
2 spsk. sukker
1 håndfuld mandler
Skær smørret i tern og smuldr det i hvedemelet. Tilsæt kokos, havregryn og sukker og varm det ca. 15 sek. i mikroovnen, så det bliver blødt og nemt kan røres sammen med fingrene.
Fordel dejen over rabarberstykkerne og top med grofthakkede mandler
Bag kagen v. 225 grader i ca. 20 min. Den skal være sprød og gyldenbrun.
Server kagen lun med flødeskum eller vanilleis.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Der er mange opskrifter på den her og det ser simplet ud, men efter at have afprøvet en fire stykker, erklærer jeg det her som vinderen. Bare den bedste.
SvarSletDet er jeg glad for at høre :)
SletDen bedste opskrift på nettet
SvarSlet