søndag den 4. maj 2014

Couscoussalat med squash, edamame, æble og feta


En nem og lækker måltidssalat. Portionen passer som tilbehør til 2 voksne.

1,5 dl. fuldkornscouscous
1 lille courgette
1 tsk. tørret basilikum
salt og peber
1 æble
1-2 dl. bælgede edamamebønner
ca. 75 g. fetaost
en lille håndfuld pinjekerner

Dressing:
1 spsk. olivenolie
2 tsk. soya
1 tsk. m. top dijonsennep
2 tsk. sød chilisauce

Kom couscous'en i en skål og tilsæt 1,5 dl. kogende vand. Dæk skålen med staniol, og lad det stå og trække i 10 min. 
Skær courgetten i små tern og steg dem i lidt olie på en pande sammen med basilikum, salt og peber i ca. 3 min.
Giv de bælgede edamamebønner et hurtigt opkog, så de tør.
Skær æblet i små tern
Skær fetaosten i tern.
Rist pinjekernerne.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Bland alle ingredienserne til salaten sammen og vend dressingen i.

Server som selvstændig frokostret eller som tilbehør til f.eks. andebryst eller laks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar