søndag den 4. maj 2014

Broccoli 'n' beef


Nem, hurtig og lækker ret. En klassiker indenfor det thailandske køkken. Her er retten serveret med ris, men kan også serveres med nudler.

Der er i denne portion mad til 2 voksne og 2 småbørn

250 g. oksekød (jeg bruger tyndstegsfilet eller tykstegsfilet)
1 lille broccoli
1 rødløg
2 fed hvidløg, presset
1 tsk. friskrevet ingefær
1 tsk. sukker
1 dl. østersauce
1 spsk. sød chilisauce
1/2 dl. vand
2 spsk. fiskesauce

3 dl. jasminris

Kog risen efter anvisning på pakken.
Skær oksekødet i helt tynde skiver. Rens broccolien og del den i små buketter. Skær rødløget i tynde både.
Svits oksekødet i en meget varm wok i lidt olie i ca. 1-2 minutter. Tilsæt broccoli, rødløg og ingefær og vend hele tiden rundt i det. Steg i ca. 2 min.
Tilsæt de øvrige ingredienser og kog det op og lad det simre i 2-3 min.
Server straks med de kogte jasminris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar