Der er i denne portion mad til 2 voksne og 2 småbørn
250 g. oksekød (jeg bruger tyndstegsfilet eller tykstegsfilet)
1 lille broccoli
1 rødløg
2 fed hvidløg, presset
1 tsk. friskrevet ingefær
1 tsk. sukker
1 dl. østersauce
1 spsk. sød chilisauce
1/2 dl. vand
2 spsk. fiskesauce
3 dl. jasminris
Kog risen efter anvisning på pakken.
Skær oksekødet i helt tynde skiver. Rens broccolien og del den i små buketter. Skær rødløget i tynde både.
Svits oksekødet i en meget varm wok i lidt olie i ca. 1-2 minutter. Tilsæt broccoli, rødløg og ingefær og vend hele tiden rundt i det. Steg i ca. 2 min.
Tilsæt de øvrige ingredienser og kog det op og lad det simre i 2-3 min.
Server straks med de kogte jasminris.
Kommentarer
Send en kommentar