Ovnbagt kuller med krydderrasp og frisk pasta i spinat/flødesauce

Forleden lavede jeg denne nemme hverdagsret, som faktisk blev ret vellykket. Jeg havde en pakke kuller i fryseren, men enhver form for lys fisk (f.eks. torsk eller sej) kan bruges.

Opskriften passer 4 personer

500 g. kullerfilét eller torsk

crumble
80 g. rasp
25 g. smør
1 tsk. basilikum
1 tsk. oregano
1/2 tsk. citronpeber
salt

500 g. frisk pasta
400 g. hk. spinat (gerne fra frost, optøet)
1 lille bakke cherrytomater, skåret i halve
1 drys muskatnød
2 dl. Piskefløde
1 dl. Hvidvin
Revet skal af en økologisk citron

Kom alle ingredienserne til crumblen i en minihakker og kør til det er godt blandet.
Læg fiskestykkerne i en ovnfast fad og fordel blandingen på fiskestykkerne.
Bag fisken i ovnen v. 200 grader i 15-20 min.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Varm spinat op i en sauterpande. Tilsæt de øvrige ingredienser og kog det op. Smag til og tilsæt pastaen.

Servér straks.



Kommentarer