Jeg elsker mint!
I mit skab havde jeg en pose pariserlinser liggende og en masse marcipan. Her er disse komponenter kombineret - ikke så tosset :)
1 lille pose pariserlinser (mintpastiller)
200 g. marcipan
ca. 100 g. mørk overtrækschokolade
Hak pariserlinserne meget fint i en minihakker. Ælt halvdelen af smulderet i godt ind i marcipanen.
Tril kugler af massen på ca. 2 cm. i dia. og tryk dem let flade.
Overtræk dem med smeltet chokolade og drys mintsmulder på linserne.
Opbevar på køl.
I mit skab havde jeg en pose pariserlinser liggende og en masse marcipan. Her er disse komponenter kombineret - ikke så tosset :)
1 lille pose pariserlinser (mintpastiller)
200 g. marcipan
ca. 100 g. mørk overtrækschokolade
Hak pariserlinserne meget fint i en minihakker. Ælt halvdelen af smulderet i godt ind i marcipanen.
Tril kugler af massen på ca. 2 cm. i dia. og tryk dem let flade.
Overtræk dem med smeltet chokolade og drys mintsmulder på linserne.
Opbevar på køl.
Kommentarer
Send en kommentar