tirsdag den 22. oktober 2013

Crostini med laksetatar og krabbecreme



Jeg har lige fejret 31 års fødselsdag for mine veninder. Menuen stod på tapas og disse små crostinier var en del af menuen.

1 pakke crostini fra Tapaz (eller ristet brød)

Laksetatar
1 avocado
100 g. røget laks
1/2 rødløg
3/4 dl. creme fraiche
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Hak den røgede laks groft. Hak rødløget meget fint.
Bland alle ingredienser i en skål. Smag til.

Krabbecreme

1 dåse krabbekød m. klør
125 g. flødeost
2 spsk. sød chilisauce
evt. friskhakket koriander

Alle ingredienserne røres sammen.

Fordel begge typer fyld på crostinierne/det ristede brød umiddelbart før servering.
Pynt evt. med friske krydderurter, rogn, citron eller?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar