Muffins med hindbær og kokos


En del af dagens hindbærhøst er blevet til disse hindbærmuffins.


Opskriften giver ca. 18 muffins

4 dl. hvedemel
2 dl. sukker
1 tsk. vanillesukker
1 1/2 ts. bagepulver
100 g. smeltet smør
2 æg
2 dl. yoghurt naturel
1 dl. kokosmel
en god håndfuld friske hindbær (ca. 100 g.)

Sigt mel, sukker, vanillesukker og bagepulver sammen i en skål. Rør det smeltede smør i med en ske.
Tilsæt æg, yoghurt og kokosmel. Rør det sammen med skeen. Hak hindbærrene let og vend dem i dejen.
Fordel dejen i papirforme i en muffinform og bag dem ved 200 grader i 15 min.

Pynt:
Alm. glasur (flormelis og vand) i blandet lidt saft fra hindbærrene.
Friske hindbær

Kommentarer