Hindbærkage med mandelbund


Det er igen tid for mine skønne efterårshindbær. Buskene formerer sig år for år, og det er SÅ skønt.
Når der er friske hindbær, skal de også, i et vist omfang, bruges friske.
Mine svigerforældre kom på besøg for at passe vores drenge, så de kunne da lige få en lille lækker kage til kaffen.

Opskriften her passer til en lille springform (20 cm.) 

2 æggehvider
100 g. sukker
2 tsk. vanille
1/2 tsk. bagepulver
80 g. mandler
8 Tuc kiks

Æggehviderne piskes stive og sukkeret, vanille og bagepulver blandes i.
Nødderne hakkes og Tuc kiksene knuses. Blandes i dejen. Hæld dejen i en smurt springform.
Bages ved 150 C varmluft midt i ovnen i 35 min.

Fyld:
1/4 l. piskefløde pisket til skum
ca. 200 g. friske hindbær


Kommentarer