lørdag den 14. september 2013

Chokoladepavlova med friske hindbær


Kombinationen friske hindbær, chokolade og flødeskum er bare så lækker. Forkæl dig selv og 3 andre med denne udsøgte og nemme kage.
Min opskrift passer til 4 personer, men den kan sagtens bare fordobles, så man får en større kage. Dog skal man så bare huske også at øge bagetiden med ca. 20 min.

2 æggehvider
100 g. sukker
1 spsk. sigtet kakaopulver
et dryp hindbæreddike (eller balsamico)
20 g. finthakket chokolade

1,5 dl. piskefløde
200 g. friske hindbær

Tænd ovnen på 180 grader.
Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i. Vend de resterende ingredienser i marengsmassen.
Smør massen ud i en cirkel på ca. 20 cm.
Sæt bagepladen i ovnen og skru straks ned til 150 grader. Bag pavlovaen i 30-35 min.
Køl bunden af på en bagerist

Pisk fløden til skum, som fordeles på marengsbunden. Fordel de friske hindbær på flødeskummet og server straks.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar