Æggekage - HELT som den skal være


Jeg har mange mange gange lavet æggekage, men det har altid bare været noget med at blande nogle æg med lidt mel og mælk og så ellers rode det sammen på panden.
NU er det fortid! Jeg fandt opskriften på den helt rigtige danske æggekage på Politikens hjemmeside.
Hele familien var begejstret :) Prøv selv!


Opskrift til 4 pers.

1 pakke bacon
6 æg
1,5 dl. mælk
1 tsk. salt 
2 tsk. kartoffelmel

friskklippet purløg
tomatskiver

Steg baconen og lad det meste af baconfedtet blive på panden.
Rør ingredienserne godt sammen og hæld det på panden. Steg ved jævn varme Rør ikke rundt i æggemassen, men ryst panden i cirkelbevægelser indtil massen er nogenlunde fast (det tager ca. 10-15 min.).
Vend ved hjælp af et stort låg, stænklåg eller spækbræt æggekagen og steg den færdig i ca. 5 min.
Pynt æggekagen med bacon, purløg og tomatskiver. Servér straks med godt rugbrød og evt. en god grov sennep.

Kommentarer