Koteletter i cremet estragon/sennepssauce


En rigtig "hvad-har-jeg-i-køleskabet"-ret. Billedet yder ikke retten megen retfærdighed, men særdeles lækkert smagte det nu :)

Mængden passer til vores familie med 2 voksne og to småbørn.

4 svinekoteletter 
1 spsk. smør
1 fed hvidløg
1 tsk. oregano
2 tsk. estragon
1/2 l. svinebouillon
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. hvidvinseddike
200 g. champignoner i skiver
1 peberfrugt i tern
2 dl. creme fraiche (18%)
1 tsk. maizena
salt

Serveres med ris - gerne brune.

Brun svinekoteletterne på begge sider i smørret i en sauterpande eller stegegryde.Tilsæt presset hvidløg, oregano og estragon, sennep, bouillon og hvidvinseddike. Læg låg på panden (eller stegegryden) og lad retten simre i min. 45 minutter - gerne 1 time. Efter en halv time tilsættes grøntsager.
Udrør maizena i creme fraichen og jævn retten med blandingen.
Smag til med salt.






Kommentarer