onsdag den 26. juni 2013

Kyllinge-saltimbocca med macaroni og asparges

En superdejlig hverdagsret, som er lavet på under 30 min.

Portionen passer til en familie på 4

500 g. kyllingebryst (eller inderfilet)
12 skiver røget skinke (Schwarzwälder, parma el.lign)
12 friske salvieblade
salt og peber

300 g. makaroni
50 g. friskrevet parmesan
50 g. smør
et lille bundt asparges
2 fed hvidløg
salt og peber

Skær kyllingen i 12 ensartede aflange stykker. Krydr med salt og peber. Læg et salvieblad på hvert stykke om omrul med et stykke skinke. Steg dem i olie på en pande ca. 3 min. på hver side.
Skær aspargesene i 2 cm. lange stykker. Steg dem i ca.2 min. i olie på en pande med presset hvidløg.
Kog makaronien efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og vend smørret, halvdelen af parmesanosten i makaronien. Vend de stegte asparges i og smag til med salt og peber.
Drys resten af parmesanen henover ved servering.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar