Så er det endelig blevet rabarbertid.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLB4tqcaYJ6D2_L1k9GX7jiIAUVdZbJFcWcd13RqkpLs3afAmYynmWKbPfcWy1XM7gd0QYZHibtjAH8-xpwCqRiyCA168VDJEO8SYoexOLOtU97ltKiXsE0hGWUlB7J4aiGun5mCtaBysR/s200/20130523_162434.jpg)
Opskriften kommer vist oprindelig fra Femina. Den er superlækker og meget nem.
2 æg
100 g smeltet smør
100 g hvedemel
50 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker
100 g marcipan i små tern
300 g rabarber i små skiver
3-4 spsk. rørsukker
Tænd ovnen på 170 grader.
Pisk æg og sukker godt. Rør smørret i lidt ad gangen. Bland hvedemel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen og vend det i dejen. Vend til sidst marcipanstykkerne og 2/3 af rabarberstykkerne i dejen.
Hæld dejen i en smurt tærteform (gerne med løs bund), tryk de resterende rabarberstykker i dejen og drys med rørsukker.
Bag tærten i ca. 35 min.
Hæld dejen i en smurt tærteform (gerne med løs bund), tryk de resterende rabarberstykker i dejen og drys med rørsukker.
Bag tærten i ca. 35 min.
Server lun med creme fraiche eller vanilleis.
Kommentarer
Send en kommentar