tirsdag den 5. marts 2013

Kyllingeburger m. hjemmelavede kartoffelbåde


Opskriften på en rigtig hyggeaften hos os :)

4 burgerboller - opskrift
400 g. kyllingebryst
Salat (iceberg eller blandede salatblade)
Agurk
Tomat
Karameliserede løg - opskrift
Burgerdressing - opskrift

800 g. kartofler
2 spsk. rapsolie
tørret timian
salt, peber

Vask kartoflerne og skær dem i både med skræl. Vend dem med olie, timian, salt og peber i en skål.
Bred kartoffelbådene ud i en bradepande og bag dem ca. 45 min. v. 220 grader. Vend rundt i dem undervejs.

Steg kyllingebrystet i salt, peber og evt. lidt grillkrydderi.
Skær filét'erne igennem, så de bliver halvt så tykke.


Saml burgerne med det nævnte og server med kartoffelbåde og hjemmelavet aioli - opskrift




Ingen kommentarer:

Send en kommentar