3 mørke lagkagebunder med kakao- Opskrift
Trøffelcreme (1 lag)
2 dl. piskefløde
150 g. mørk chokolade
Varm fløde og chokolade op i en kasserolle indtil chokolade er smeltet og blandingen er glat og ensartet.
Køl blandingen godt af. Når den er kold piskes den godt op, så den bliver tyk og cremet.
Blåbærcreme (1 lag)
200 g. blåbær (optøede frosne bær er ok)
1 dl. yoghurt naturel
2 dl. piskefløde
1-2 spsk. sukker (afhængig af hvor sød man ønsker den)
1 tsk. vanillesukker
Tag lidt af saften fra de optøede blåbær fra og gem det til senere.
Mos blåbærrene i yoghurten. Pisk fløden godt stiv og vend den forsigtigt i yoghurten. Smag til med sukker og vanillesukker.
Læg kagen sammen. 1 lag af hver creme.
Tildæk kagen og sæt den i køleskabet - gerne natten over.
Tildæk kagen og sæt den i køleskabet - gerne natten over.
3 dl. piskefløde
1 lille bakke friske blåbær
Pisk fløden til skum. Tag 2-3 spsk. fra og vend en smule af den gemte blåbærsaft i. Smør toppen af kagen med den blå/lilla skum.
Sprøjt siderne med resten af flødeskummet og pynt med friske blåbær
Sprøjt siderne med resten af flødeskummet og pynt med friske blåbær
Kommentarer
Send en kommentar