Karrystegt laks med risnudler og spinat


Nem hverdagsret som er lavet i en fart.

Opskrift til 4 personer

4 laksefilét'er
300 g. risnudler
Karry
Citronpeber

3 store håndfulde frisk spinat
1 spsk. ristede sesamfrø


Dressing:
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. olivenolie
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
1 tsk. salt

Kog risnudlerne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og skyl dem hurtigt i koldt vand
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i de kogte, afdryppede nudler.
Rist sesamfrøene på en tør pande til de tager farve. Vend dem i nudlerne
Skyl spinaten og skær dem i strimler. Vend i nudlerne.
Drys laksefilet'erne med karry og citronpeber. Steg dem 3x2 min. (2 min. på skindsiden, 2 min. på den anden side og tilsidst 2 min. på skindsiden igen. Læg dem i staniol mens nudel/spinatblandingen fordeles på 4 tallerkener.
Læg et stykke laks på hver tallerken og server straks.

Servér evt. med edamamebønner.

Kommentarer