onsdag den 12. december 2012

Nudelsalat version 2.0


Denne salat er ikke meget anderledes end den anden nudelsalat her på bloggen. Denne gang har jeg dog brugt lidt andre grøntsager og haft gang i juliennejernet. Jeg kan ikke forstå, hvordan jeg dog tidligere har levet uden sådan et :)
Salaten bliver supersprød og lækker og passer fortrinligt til små forårsruller - opskrift , thaifrikadeller - opskrift eller marineret grillet kyllingefilet.

 200 g. ægnudler 
1 stor rød snackpeber
2 gulerødder
1/3 agurk
1-2 blade hvidkål eller spidskål

1 håndfuld usaltede peanuts (kan købes i den lokale grønthandler)

Grøntsager i julienne
Dressing:
2 spsk. sød soya (gerne Ketjap Manis)
1 spsk. limesaft
1 spsk. sesamolie
1 spsk. sød chilisauce
1 fed presset hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær

Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skyl dem kort med kold vand og lad dem dryppe af.
Skær alle grøntsagerne i julienne (meget tynde stave)
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i grøntsager og nudler. Anret salaten på et fad
Rist peanuts på en hed tør pande. Vend hele tiden rundt i dem. De er færdige, når de har fået kulør.
Hak nødderne groft, drys dem ud over salaten og server straks.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar