Opskriften giver ca. 28 stk.
150 g. smør, stuetemperatur
100 g. rørsukker
100 g. brun farin
1 æg
100 g. crunchy peanutbutter
200 g. hvedemel
1 tsk. vanillesukker
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
1 æggehvide, letpisket
200 g. usaltede peanuts, grofthakkede
Skær det tempererede smør i små stykker og pisk det sammen med sukker med en håndmikser.
Pisk æg og peanutbutter i. Sigt mel, vanille, bagepulver og salt sammen og rør det i dejen.
Tril dejen til kugler lidt mindre end bordtennisbolde. Vend kuglerne i æggehvide og derefter i peanuts.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir med god afstand. Tryk dem let flade med en gaffel.
Bag kagerne v. 180 grader i ca. 15 min.
Køl dem af på en bagerist
Kommentarer
Send en kommentar