Kylling i karry anno 2012

Spændende ser det ikke ud,
 men det smager skønt :)
Jeg havde lavet en dejlig hel kylling aftenen før. Der var temmelig meget kylling til rest, og det blev til en dejlig kylling i karry.
Denne portion slog til i 2 dage til 2 voksne og 2 små børn. Jeg vil nok sige, at portionen er fin til 4 voksne.








175 g. squash i små tern
1/2 rødløg, finthakket
Ca. 375 g. kyllingekød (rest fra en hel kylling eller kogt kyllingebryst), skåret i mindre stykker.
10 g. smør
2 tsk. karry
2 spsk. mel
7 dl. l. vand
1 hønsebouillonterning
1 spsk. creme fraiche 38% (eller 18 med en tsk. maizena)

Svits squash og løg i smør og lidt karry. Steg dem møre i ca. 10 min. Tag grøntsagerne op af gryden.
Smelt smørret, brænd kort karryen af i smørret og tilsæt melet. Rør til melet er opsuget i smørret og tilsæt vandet under omrøring lidt efter lidt.
Tilsæt bouillonterningen og kog saucen op. Tilsæt kyllingekødet, grøntsagerne og creme fraiche.

Varm det hele godt igennem.

Server med ris og råkost.

Kommentarer