Pizzasnegle

Her kommer mit bud på lækre pizzasnegle, som både er gode til madpakken er som tilbehør til f.eks. suppe. Fyldet kan varieres efter, hvad man har lyst til.

Opskriften giver ca. 40 pizzasnegle

Dej:
5 dl. vand
50 g. gær
2 tsk. sukker
2 dl. tykmælk (eller andet surmælksprodukt)
1 squash - fintrevet 
1 spsk. salt
2 spsk. olivenolie 
1 dl. durummel
3 dl. rugmel
ca. 800 g. hvedemel

Udrør gæren i vandet sammen med sukkeret (sætter gang i gæringsprocessen). Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.
Stil dejen til hævning i 1/2-1 time.

Tænd ovnen på 200 grader

Fyld
200 g. Tomatpure (i dåser)
1 spsk. olivenolie
1 spsk. oregano
300 g. revet mozzarella
1 pk. skinke i strimler
1/2 glas grøn pesto

Rør tomatpure med olie og oregano. 
Del dejen i 3 stykker. Hvert stykke rulles ud til et rektangel og smøres med tomatpureblandingen. Fordel ost og skinke på stykkerne og rul dem sammen på den lange led. 
Skær skiver af rullerne og læg dem på bageplader. Pensl med pesto og lad dem efterhæve i 10-15 min.  Bag sneglene i ovnen v. 200 grader varmluft i ca. 15 min.






Kommentarer