torsdag den 10. maj 2012

Karamelbrownie

Dette er en af mine yndlingskager. Den skal spises med en god kop kaffe (latte) til :)

Denne opskrift passer til en lille bradepande (20 x 25 cm) - ca. 20 stykker. Dobbeltportion passer til en alm. størrelse bradepande.

115 g. smør
230 g. brun farin
2 store æg, letpiskede
1 tsk. vanilje
175 g. mel
1/2 tsk. bagepulver
100 g. mørk chokolade, grofthakket

Forvarm ovnen til 180 grader. Smelt smørret i en mellemstor gryde. Tag gryden af varmen og rør farinen i. Rør æggene i et ad gangen og derefter vaniljen.
Sigt mel og bagepulver i blandingen og rør det godt sammen. Tilsæt den hakkede chokolade.
Hæld dejen i den smurte bageform.
Kagen bages i 20-25 min. Den skal være gyldenbrun og der må ikke hænge dej ved, hvis man stikker en kødnål i midten af kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar