onsdag den 14. september 2011

Cremet Orange Grøntsagssuppe

En lækker og nem suppe til den kolde tid.

Ingredienser:
2 små løg
4 forårsløg
2 tomater
2 spsk. sød chilisauce
4 mellemstore kartofler
6 mellemstore gulerødder
200 g. hvidkål
1 l. grøntsagsbouillon
75 g. flødeost med krydderier
1 1/2 tsk. sambal oelek
1 pakke bacon i tern

Fremgangsmåde:
Snit løg og forårsløg groft og svits det i olie i en stor gryde.'
Skær tomaterne i grove tern og put dem i gryden. Tilsæt chilisaucen og bouillon.
Skær kartofler, gulerødder og hvidkål i mindre tern og kom det hele i suppen. 
Kog suppen i ca. 20 min. til grøntsagerne er møre. Imens steges bacontern på en pande. Læg dem på køkkenrulle.
Tag gryden af blusset og blend suppen til den er cremet. Tilsæt flødeost og sambal oelek rør det ud i suppen.

Drys bacontern over suppen og server med godt brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar