torsdag den 14. juli 2011

Estragonkylling i orangeflødesauce

Ingredienser (til 4 personer)
8 kyllingeoverlår
salt og peber
hvedemel
lidt smør

2 fed hvidløg
1 lille løg
1 lille rød peberfrugt
saften af 1 presset appelsin
1/2 dl. tør hvidvin
2 tsk. sukker
1/2 - 1 tsk. tørret estragon - efter smag
2 dl. fløde

Ris

Sådan gør du:
Rens kyllingelårene og vend dem i en blanding af hvedemel, salt og peber.
Brun i smørret lårene i en stegegryde/wok i ca. 20 min.









I mens skæres løg, hvidløg og peberfrugt meget fint.
Tag lårene op af gryden og fjern det meste af stegefedtet.
Tilsæt løg og hvidløg og svits det let under omrøring. Tilsæt appelsinsaft og hvidvin og kog det op. Tilsæt herefter fløde, estragon og sukker og kog det op.
Kyllingelårene tilsættes og koges med i 20 minutters tid.
Smag til med salt, peber og estragon.
Server retten med ris og dampede grønne bønner.

Retten smager utrolig godt - bedre end den ser ud på billedet ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar