tirsdag den 25. januar 2011

Mørbrad i sennepsflødesauce

Ingredienser:
1 afpudset svinemørbrad
1 løg
150 g. champignon
1 tsk. tørret estragon
2-3 tsk. dijonsennep
2 spsk. æblecidereddike (eller anden madlavningseddike)
3 dl. vand
1 tsk. maizena
2 dl. fløde
salt og peber

Skær mørbraden i ca. 1,5 cm. tykke skiver og bank dem let med en kødhammer.  Krydr med salt og peber og steg dem på en pande i ca. 3-5 minutter. Tag bøfferne af panden. Pil og skær løget i halve ringe og skær champignonerne i skiver. Steg begge dele på en pande og tilsæt estragon, dijonsennep, æblecidereddike og 2 dl. vand. Lad det koge op.
Udrør maizenaen i 1 dl. vand, tilsæt det til saucen og lad det koge op. Tilsæt fløde, mørbradbøffer og varm det op. Smag til med salt og peber.

Server med pasta eller ris, samt grøntsager (f.eks. dampet broccoli)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar