Denne salat er inspireret af en salat vi fik i Californien på en restaurant, der hedder "Applebee's". Den smagte så fantastisk, at jeg bare måtte prøve at lave den selv.
Opskriften er til 2 store portioner
Ingredienser - dressing:
- 1/2 dl. mayonaise
- 4 spsk. risvinseddike
- 1 spsk. sukker
- 2 spsk. sesamolie (ikke ristet)
- 1 tsk. dijon sennep
Bland alle ingredienser godt sammen og stil på køl til servering
Ingredienser - salat:
- ca. 300 g. kyllingefilet (meget gerne marineret i soya/ingefærmarinade)
- sprød salat, gerne en blanding af iceberg, romaine og lidt frisk rødkål
- 1/2 rødløg
- 1 rød eller gul peberfrugt
- 1 frisk mango
- 1 plade nudler (50 g.)
- olie
Steg kyllingen på panden og skær det i skiver.
Bræk salaten i mindre stykker og anret det på to tallerkener. Skær rødløget i tynde både. Skær peberfrugten og mangoen i mindre stykker. Bland det hele sammen og vend dressingen i.
Vrid nudlerne fra hinanden. Varm olie (3-4 cm.) op i en kasserolle. Når olien er tilstrækkelig varm steges nudlerne lidt af gangen heri. De skal kun have ganske kort tid - til de bobler let op. Nudlerne tages på med en hulske og lægges på køkkenrulle.
Anret salat på to tallerkener og fordel nudlerne ovenpå lige inden servering.
Kommentarer
Send en kommentar