torsdag den 30. december 2010

Mortens Spaghetti Bolognese

Min mands lækre cremede OG sunde version af den kendte ret. Den er altid et hit!


Ingredienser:
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 tsk. tørret basilikum
1 stk. tørret oregano
200 g. magert hakket oksekød
1 ds. hakkede tomater
1 oksebouillonterning
1,5 dl. havregryn
2 små eller 1 stor gulerod
½ squash
Salt og peber

250 g. fuldkornsspaghetti

  1. Hak løg og hvidløg
  2. steg løg og hvidløg i olivenolie og tilsæt balsamico, basilikum og oregano. Skru ned for blusset og lad det koge lidt ind (ca. 1 minut)
  3. Tag løg mm. op af gryden og hæld det på en tallerken
  4. Brun kødet i lidt olie i samme gryde
  5. Tilsæt løgblanding, hakkede tomater, bouillonterning og havregryn. Lad det småkoge i 15 minutter.
  6. Skræl guleroden og riv den groft
  7. Riv squashen groft og tilsæt begge dele til kødsaucen.
  8. Lad kødsaucen småkoge mens der koges spaghetti

Ingen kommentarer:

Send en kommentar