Min mands lækre cremede OG sunde version af den kendte ret. Den er altid et hit!
Ingredienser:
Ingredienser:
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 tsk. tørret basilikum
1 stk. tørret oregano
200 g. magert hakket oksekød
1 ds. hakkede tomater
1 oksebouillonterning
1,5 dl. havregryn
2 små eller 1 stor gulerod
½ squash
Salt og peber
250 g. fuldkornsspaghetti
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 tsk. tørret basilikum
1 stk. tørret oregano
200 g. magert hakket oksekød
1 ds. hakkede tomater
1 oksebouillonterning
1,5 dl. havregryn
2 små eller 1 stor gulerod
½ squash
Salt og peber
250 g. fuldkornsspaghetti
- Hak løg og hvidløg
- steg løg og hvidløg i olivenolie og tilsæt balsamico, basilikum og oregano. Skru ned for blusset og lad det koge lidt ind (ca. 1 minut)
- Tag løg mm. op af gryden og hæld det på en tallerken
- Brun kødet i lidt olie i samme gryde
- Tilsæt løgblanding, hakkede tomater, bouillonterning og havregryn. Lad det småkoge i 15 minutter.
- Skræl guleroden og riv den groft
- Riv squashen groft og tilsæt begge dele til kødsaucen.
- Lad kødsaucen småkoge mens der koges spaghetti
Ingen kommentarer:
Send en kommentar