onsdag den 29. december 2010

Marias Pasta Parma

Ingredienser
200 g. parmaskinke (eller lignende)
1 rødløg i tynde både
100 g. champignoner
1/2 dl. rødvin
2 spsk. balsamico
1 spsk. honning
2 1/2 dl. mornaysauce
2 1/2 dl. mælk
1 pk. frisk pasta

Friskhøvlet parmesanost
1/2 bakke rucola

Tænd ovnen på 200 grader.
Læg parmaskinken på ovnristen. Sæt det i ovnen med en plade med bagepapir under. Steg det sprødt i ovnen, ca. 15 min.
Svits rødløg og champignoner i lidt olie i en gryde. Tilsæt balsamico, rødvin og honning, og lad det simre i 15 min. under låg.
Tilsæt mornaysauce og mælk og lad det koge videre ved svag varme i 10-15 min.
Bræk skinken i mindre stykker og kom den i saucen
Kog pastaen, hæld vandet fra og lad det dryppe af. Inden servering, blandes pastaen i "saucen"

Serveres med parmasanost og rucolasalat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar